вежби за секое ниво

Вежби за секое ниво

6 фитнес вежби за секое ниво Како и да се наоѓаш во твојот вежбачки процес денес ќе ти дадеме шест вежби за секое ниво. Важно е да го подготвите телото
досадно на трака

Досадно на трака

Дали понекогаш ти станува досадно на трака за трчање Го имаш ли истото чувство кога се работи за трчање и ти е досадно на трака како и сите останати? 🙂
Која е најдобрата дисциплина

Која е најдобрата дисциплина

Како да најдеш која е најдобрата дисциплина за тебе Дали некогаш си размислувал/а која е најдобрата дисциплина или тип на вежбање што ќе ти гарантира резултати? Или можеби нешто што
фитнес трендови

Фитнес трендови

Искористи ги овие фитнес трендови Без разлика кои фитнес трендови и да го изберете, не заборавајте дека најдобри здравствени и wellness резултати ќе постигнете со комбинирање на тренинзите со план
Како до време за вежбање

Како до време за вежбање

Како да најдеш време и да протнеш вежбање Кога се работи за тоа како до време за вежбање и како до мотивација да се дигнеш од комфорот на топлиот дом
придобивки од вежбање

Придобивки од вежбање

12-те придобивки од вежбање Иако веќе знаеш, гледаш и слушаш, сепак денес би сакале да си ја повториш лекцијата “кои се најголемите придобивки од вежбање” :). 1. Здраво срце За
Како да намалиш воспаление

Како да намалиш воспаление на мускулите после вежбање

4 начини како да намалиш воспаление на мускулите после вежбање Некој ја сака некој не ја сака болката, но и за двете групи е добро да се знае како да
правилно вежбање

Правилно вежбање

Правилно вежбање – не само појавување во сала Убаво е доколку си стекнал континуитет да одиш во сала, но тоа самото по себе не значи правилно вежбање. На било кој начин
новото секси

Новото секси

“Strong” е новото секси Факт е дека силно, тонирано и мускулно функционално тело е новото секси и за мажи и за жени. Постои зголемено прифаќање на медиумите и компаниите за
табата тренинг

Табата тренинг

Табата тренинг – подигвни го твоето фитнес ниво Табата тренинг и начинот на вежбање бара да вежбаш на едно повисоко и поспремно ниво. Имаш определено време во кое што треба