FitKit ги менува правилата

FitKit ги менува правилата на игра – Мобилна апликација што ти нуди флексибилност и опции

Ако во твојата глава да се биде фит значи да вежбаш во различни теретани/студија или да трчаш редовно на кеј, тогаш си на право место.

fitkit ги менува правилата

FitKit е мобилна апликација преку која што можеш да да вежбаш најразлични активности и локации во државата. Од теретани, до фитнес студија, базени и кросфит сали! Всушност оваа апликација ти нуди повеќе локации и 13 градови само со 1 чланарина.

Денес на јога за да заспиеш полесно после напорен ден на работа. Веќе утре на кикбокс мавај во вреќа и замислувај дека е тоа твојот шеф :). Вежбањето има и забавна страна. Повикај ги твоите пријатели да ја користат нашата апликација и заедно бирајте си термини и тренинзи.

Никогаш не било полесно да се спогодиш со другар ти кој те вика да пробаш функционален тренинг, а ти упорно го викаш да одите на пливање. Со една чланарина и двајцата ќе го пробате тоа, а и многу повеќе. Ние би ти препорачале и да пробаш танц на шипка за да ја изненадиш твојата девојка :).

Се што ти треба е три клика: download-ирај, инсталирај и регистрирај! Android или IOs.

Повеќе за чланарините и начинот на кој што можеш да почнеш со користење можеш да прочиташ на следниов линк. Погледни ги нашите совети и насоки за вежбање на нашиот YouTube канал.