Мими Марковиќ

Како љубител на спортот Фиткит ми помогна да испробам многу дисциплини освен вежбањето во теретана. Сега неделата ми започнува на часови за танцување во добро расположение а ми завршува со јога или опуштање во спа центар но секако теретаната не ја изоставам во текот на неделата.За сите оние кои сакаат да излезат од зоната на удобност и да искусат нови работи Фиткит е вистинскиот избор.

Designation: Студен на машински факултет